Mít automobil je opravdu skvělá a praktická věc. Já se vám přiznám, že já osobně bych se už bez automobilů vůbec neobešla. Vůbec nevím, co bych dělala, kdybych nemohla mít automobil, kdybych nemohla řídit. Proto jsem si řekla, že je nejlepší, že jsou lidé, kteří třeba také jezdí opatrně anebo jezdí podle předpisů, aby mohli mít řidičské oprávnění a aby jim ho nikdo nezabavil. Já totiž znám opravdu hodně lidí, kteří řídí automobil, ale vůbec nedodržují předpisy. Abych se přiznala, tak já bych se bála, kolikrát mám také chuť je nahlásit, protože když vidím, jak třeba kolikrát ani nezastaví na přechodu, ale nebo že jezdí opravdu jak blázni, tak se mi to ale vůbec nelíbí a mám stále nutkání je někam nahlásit, protože vůbec nevím, co bych dělala, kdyby třeba nějaký blázen takhle srazil nějakého člověka.

Dejte pozor na rychlou jízdu.

A člověk mi potom zemřel. Já bych si to asi vyčítala. Samozřejmě, že ale nikoho ještě nahlásit nechci, protože se zase bojím, že se mi to nějak vrátí ve špatném. Já věřím na karmu a říká se, že karma je zdarma, takže absolutně nevím, co mám dělat. Jestli třeba ho nahlásit, aby se nestala nehoda? Opravdu nevím, raději si to nechám ještě projít hlavou.

Malé děti sbírají i malá autíčka.

Nebo budu doufat, že už se ten člověk umoudří anebo třeba napíšu nějaký anonymní dotaz a dá mu to do schránky, kde mu řeknu, že bych si přála, aby jezdil automobilem pomalu. Že tady chodí všude malé děti anebo senioři a že se mi nelíbí, že jezdí rychle a že pokud bude jezdit opravdu stále rychle, že ho budu nucená vážně nahlásit. Navíc ona je to vlastně moje povinnost, že mám nahlašovat nějaké podezřelé věci anebo podezřelé činy. Myslím si, že i rychlá jízda je podezřelý čin, navíc zase rychle jízdy také může vzniknout opravdu veliká a vážná nehoda. Řidiči se většinou nic nestane, ale tomu, kdo je poškozený, tak většinou se mu stane to nejhorší. Bohužel.